Logo Lounge en Zo

Logo Lounge en Zo

Beurs

 

Voor het huren van meubels voor de inrichting van uw beursstand bent u bij Lounge & Zo aan het goede adres.

De juiste standinrichting is zeer belangrijk als het gaat om de eerste indruk van uw bedrijf en de kwaliteit van het meubilair speelt daar uiteraard een zeer grote rol in.

Helaas zien wij meer dan eens dat geleverd materiaal van overige aanbieders nogal wat te wensen overlaat en dat is op zijn zachts gezegd zonde van uw inspanning en tijd.

Met name door de aard van de evenementen die wij inrichten (lees: geen grote dansfeesten, festivals en dergelijke) verkeert het meubilair uit onze verhuur collectie zich altijd in absolute nieuwstaat en verlaat er niets het magazijn voordat het is volledig is gepoetst.

Twijfelt u over welke elementen passen bij de presentatie van uw product, dienst of beursstand?
Door onze jarenlange ervaring op dit gebied adviseren wij u graag en maken indien gewenst vrijblijvend een eerste opzet eventueel voorzien van een tekening op schaal.

Verder kunt u bij Lounge & Zo niet alleen terecht voor het huren van beursmeubelen maar ook voor alle bijkomende zaken zoals:

  • Mobiele barren, tapunits en koelingen
  • Dranken 
  • Koffiemachines en servies
  • Tenten en andere overkappingen
  • Drukwerk en signing
  • Bloemen, planten en decoratie

Lounge & Zo levert door geheel Europa, houdt rekening met de huurtermijn als het gaat om internationale beurzen en denkt op alle vlakken mee.

Heeft u vragen of wilt u zich laten adviseren over het huren van beurs- of stand meubilair neemt u dan gerust contact op met een van onze verhuur specialisten.

 

 

 

 

 

Logo Lounge en Zo