Logo Lounge en Zo

Uw offertemand

Hoeveelheid Prijs Totaal
€ 0,00
Naar Offerte aanvragen
Uw offertemand is leeg

Logo Lounge en Zo

Over ons

 

Lounge & Zo is een jong en creatief bedrijf dat is gespecialiseerd de verhuur van exclusief design meubilair.

Van moderne (led verlichte) statafels, barren, buffetten en ontvangstbalies tot klassieke Chesterfield zetels, lederen lounge poefen, banken, design stoelen en trendy krukken.

Lounge & Zo verhuurt uitsluitend originele elementen van gerenommeerde merken als: Moree, Vondom, Slide Design, Enea, Myyour en Siesta.

Bovendien speelt Lounge & Zo continu in op de allernieuwste trends waardoor uw evenement er niet alleen adembenemend mooi maar ook zeker exclusief uit zal zien!

Verder kunt u bij Lounge & Zo niet alleen terecht voor de inhuur van meubilair maar tevens voor alle overige zaken rondom uw evenement, van tenten tot licht/geluid en van bloemwerk tot catering.

Graag maken wij een voor u op maat gemaakt voorstel!

Historie

Lounge & Zo is in 2009 ontstaan als Nederlandse dochteronderneming van de Belgische marktleider Rent A Lounge met als doel de Nederlandse markt beter te kunnen bedienen.

Lounge & Zo onderneemt inmiddels volledig onder eigen naam en levert al haar meubilair geheel uit eigen collectie.

Specialisme

Al het meubilair in de collectie bevindt zich in absolute nieuwstaat en leent zich dan ook uitermate goed voor de inrichting van beursstands, productpresentaties en overige bedrijfsevenementen.

Door onze jarenlange ervaring in dit segment kunnen wij u goed informeren over de do's en don'ts en hoe u uw stand efficiënt in kunt richten.

Buiten het zakelijke segment kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor particuliere aanvragen.

Organisatoren van (grote) dansfeesten en festivals vragen wij allereerst contact met ons op te nemen alvorens een aanvraag te doen.

Zo

Door onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche hebben wij buiten een prachtige collectie verhuur meubelen ook een breed scala aan professionele partnerbedrijven in ons bestand en kunnen wij u tevens van dienst zijn op het gebied van:

  • Tenten
  • Licht/Geluid
  • Catering
  • Project Management
  • Bloemwerk en Planten
  • Mobiele Toiletwagens
  • Mobiele frietwagens
  • Cocktailmachines
België

Overweegt u uw evenement in België te laten plaatsvinden maar weet u niet welke leveranciers te benaderen?

Lounge & Zo heeft een groot bestand aan betrouwbare Vlaamse toeleveranciers in vrijwel alle sectoren.

Verder kenmerkt de Belgische markt zich door haar uiterst goede prijs/kwaliteit verhouding, prachtige locaties en innovativiteit.

Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen en te informeren naar de mogelijkheden.

Logo Lounge en Zo