Logo Lounge en Zo

Uw offertemand

Hoeveelheid Prijs Totaal
€ 0,00
Naar Offerte aanvragen
Uw offertemand is leeg

Logo Lounge en Zo

LED Balie Huren: Vondom Fiesta

De Vondom Fiesta is een LED verlichte rechte balie geheel van kunststof welke aan de binnenzijde uitneembare leggers heeft en wordt verlicht door een RGB LED Bar welke standaard is voorzien van een DMX module.

Gezien de ruime afmetingen is het mogelijk met meerdere aantallen een volumineuze ontvangstbalie te creëren.

In combinatie met de Vondom Fiesta Curva kunnen diverse speelse vormen gerealiseerd worden en door de delen te spiegelen wordt het mogelijk aan 4 zijdes toegang te verlenen zonder dat dit afbreuk doet aan het algemene beeld.

De inbegrepen RVS dekplaat maakt het geheel helemaal af en zorgt voor zowel voor een mooi gelijkmatige verlichting van de verlichting als het maskeren van schaduwvorming van de plankdragers in het bovenblad. 

De balie wordt standaard geleverd met 1 RVS dekplaat, 2 trespa planken, stelvoetjes en koppelstukken indien meerdere delen geschakeld worden.
Door de leggers uit te nemen is er voldoende ruimte om een tweedeurs glas koelkast of de op maat gemaakte mobiele Vondom biertap installatie te plaatsen.

Afmetingen binnenzijde (lxdxh): 150cm x 30cm x 100cm

In de rechte Vondom Curva beurs balies zit een zeer geavanceerde LED Bar ingebouwd met maar liefst 12 aparte LED modules welke een zeer hoge licht opbrengst hebben van maarliefst 10W per stuk waardoor deze ook met de aanwezigheid van daglicht nog zeer goed presteren.

Deze 12 LED modules kunnen apart rood, groen, blauw, amber, wit en UV weergeven waardoor vrijwel iedere kleur in te programmeren is.

Standaard zijn de Vondom Fiesta Beurs Balies voorzien van een DMX aansluiting.

Huurprijs : € 225,00
  • Afmetingen (lxdxh) : 180 x 60 x 115

Overige Specificaties

Gewicht: 70 kg
Verlichting: RGB LED’s
Kleuren: Naar keuze
Aansturing: Remote, Handmatig, DMX
Programmakeuze: Ja
Opdruk mogelijkheid: Ja, alleen door Lounge & Zo
Voeding: 230V
Wattage: 43W
Merk: Vondom
Type Fiesta Straight

Related Products

Logo Lounge en Zo